Welkom bij restaurant ATELIER

In verband met de nieuwe corona maatregelen is ons restaurant momenteel gesloten. U kunt wel bij ons terecht voor diverse take-away amuse boxen.

Volgens de laatste berichtgevingen van 07.04.21 in de media, lijkt het erop dat er langzaam groen licht komt, de terrassen mogen wellicht open vanaf 21 april. We zijn verheugd en staan te popelen om te beginnen.

Echter.... het is niet zo dat we het slot van de deur draaien, de lampen aan doen, de kaarsen aansteken en alles is weer als vanouds. Ondanks dat we beschikken over een klein terrasje, hebben we alle mogelijkheden tot reserveren op onze site gesloten tot 1 juni. Het is nog koel in deze tijd van het jaar, we zijn ontzettend afhankelijk van de weersomstandigheden... wind, regen & kou. Als we de deuren openen, dan graag wel op een "Atelier-waardige" manier. Hopelijk kunnen we de seinen zo snel mogelijk op groen zetten, dus hou even onze social media, FB, insta en onze site in de gaten. We kunnen niet wachten om u te mogen ontvangen.

----

Hans en Ellen Kinkartz restaurant Atelier gulpen

Restaurant Atelier staat voor genieten van verrassende gerechten in een warme, gastvrije omgeving in het hart van het Limburgse heuvelland.

Wij zijn aangesloten bij JRE, Jeunes Restaurateurs, een internationale vereniging van jonge restaurateurs met meer dan 350 restaurants en 160 hotels in Europa als lid, verspreid over 16 landen. Bij JRE draait het om het delen en uitdragen van talent en passie.

Ontdek onze menu's

 

 

Volg restaurant atelier op facebook Volg restaurant atelier op instagramVolg restaurant atelier op twitter nieuwsbrief button restaurant atelier

 

OVERNACHTEN?

Onze gasten bevelen de volgende accommodaties aan;

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Donderdag, Vrijdag, Zondag 
12.00-13.30 (binnenkomst, zondag tot 15.00)

Diner  |  Woensdag t/m zaterdag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

9 augustus t/m 25 augustus 2021

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring