INSPIRATIES - van het team

INSPIRATIES van het team

onder supervisie van de Chef, geserveerd in 4 tot 6 gangen.
( 55 - 65- 75)

 

Het KEUKENTEAM bestaat uit een aantal zeer gemotiveerde en ENTHOUSIASTE jonge mensen, elk boordevol met ideeën en INSPIRATIES.  

Graag VERRASSEN we u met een menu, bestaande uit 4-, 5- of 6 GERECHTJES welke zeer FREQUENT wisselen, geïnspireerd op het SEIZOEN 

Mocht u speciale dieetwensen of allergiën hebben, laat het ons even weten.

Kaj, Audrey, Brad & Jop 

 


Extra KLASSIEKERS ( à la carte of in menu in te passen)

  • Chef's tartaar, met augurk, tomaat, sjalotte en kappertjes €22,-
  • Gebakken Bio-ganzenlever, met bosbes, pistache en zwarte walnoot €28,- (in menu € 7,50 supplement)
  • Ceasar Salade van groene sla met ei, croutons, knoflook/ansjovis dressing, Parmezaan en krokante ham €12,50
  • Ceasar Salade de LUXE, met een extra toevoeging van halve kreeft €28,- / hele kreeft  € 40,- 


KAAS 15,- // 10,- kleine portie (3)

Wij beschikken over een heerlijk kaasplateau, opgebouwd uit regionale producten, net over de grens in België, aangevuld met heerlijk kazen van Bourgondisch Lifestyle. Na het hoofdgerecht kunt u altijd nog extra gebruik maken van dit plateau.

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantiesluiting

13 t/m 29 augustus 2018

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring