JRE menu - Jeunes Restaurateurs d'Europe

JRE menu - Jeunes Restaurateurs d'Europe

Per tafel geserveerd, in 4 tot 8 gangen 
67,50 - 77,50 - 87,50 - 97,50-107,50

Wijnarrangement 4-8 gangen
32,50 - 40 - 47,50 - 52,50 - 57,50

 

MAKREEL / garnaaltjes / ceviche / zoetzure bloemkool / algen / wasabi

COQUILLE / aardpeer / bundelzwammen / koffie / sherry

63° EITJE / WITTE TRUFFEL (2 gr) / gerookte uienbouillon / buikspek / schorseneren

TARBOT / selderij / bio-ganzenlever / kalfsjus / cepes

WILDE EEND / gember / sinas / miso / sesam

ROSE GEBRADEN HERT MET STOOF / pastinaak / bataat / spek / dadel

MUNSTER / ijs BIO-GANZENLEVER / appel / komijn

KWEEPEER / witte chocolade

 

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, kunt u deze van tevoren aan ons doorgeven. We kunnen het menu aanpassen aan zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergieën voor sommige producten zolang deze niet al te ingrijpend zijn voor het menu zijn en de signatuur van onze keuken niet veranderen (Veganistisch is derhalve niet mogelijk). Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

24 december 2018
31 december 2018 t/m 9 januari 2019
3 t/m 14 maart 2019

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring