Nieuws & persberichten

Onderstaand treft u een overzicht aan van nieuws en artikelen over Restaurant l'Atelier. Voor het meest actuele, dagdagelijkse nieuws kunt u ons ook volgen op Facebook.

18-01-2019

l'Atelier viert 20 jarig jubileum

Op 9 januari 2019 beleefde l'Atelier haar 20 jarig jubileum. Een mijlpaal die - natuurlijk al kokend - gevierd moet worden! Wie jarig is trakteert! Daarom serveren we voor onze vaste gasten en relaties de hele maand januari en februari een speciaal all-in surprisemenu. Daarnaast hebben we ons...

Lees meer »
23-10-2018

Navenant:"Prestigieuze prijs voor Hans Kinkartz"

Bron: www.navenant.nl |  Foto: Rockateer Onder het toeziend oog van de professionele vakjury heeft chef-kok Hans Kinkartz van L’Atelier afgelopen woensdag de eerste prijs gewonnen in de prestigieuze Grand Concours du Caviar. Tijdens deze wedstrijd, die plaatsvond in de demokeuken van Culinaire...

Lees meer »
31-01-2018

Nieuw: de kazen van Bourgondisch Lifestyle

Sinds kort hebben we onze menukaart uitgebreid met een kaasplateau met een mooi assortiment regionale producten, aangevuld met de ge-affineerde kazen van Bourgondisch Lifestyle. De droom van elke kaasliefhebber!  "Affineren is een vak apart, een ambacht zou je zelfs kunnen zeggen. Dagelijks is een...

Lees meer »
31-01-2018

Restyling Restaurant l 'Atelier

Einde jaar gaat Restaurant l'Atelier haar 20-jarig jubileum in. Om het voor u én voor ons leuk en spannend te houden doen we ons best continu te veranderen, verrassen en innoveren. Primair op gastronomisch vlak natuurlijk, maar afgelopen nieuwsjaarssluiting vonden we het ook tijd het interieur eens...

Lees meer »
Video, Limburgse scharrelvarkens
28-11-2017

Mini-docu: Verke, de échte smaak van Limburg

In de varkenshouderij gaat heel veel mis. Maar gelukkig ontstaan er ook steeds meer mooie, nieuwe diervriendelijke initiatieven, waarbij aandacht is voor de natuurlijke, ecologische rol die het varken kán hebben. In deze mini docu ziet u hoe in het Limburgse land het Livar varken en de KUUSJ alle...

Lees meer »
13-11-2017

CADEAUTIP: Atelier Kerstpakketten

In navolging van de vorige jaar goed in de smaak gevallen 'snoepdoos', hebben we dit jaar een tweetal cadeaupakketten samengesteld, één voor de zoetekauw en één voor de borrelaar! Cadeaupakket Zoetigheden € 25,- kweeperenlikeur kaneel-pecannoten l'Ateliers theemelange Valrhona choco truffels met...

Lees meer »

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

3 t/m 14 maart 2019
11 t/m 28 augustus

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring