Nieuws & persberichten

Onderstaand treft u een overzicht aan van nieuws en artikelen over Restaurant l'Atelier. Voor het meest actuele, dagdagelijkse nieuws kunt u ons ook volgen op Facebook.

23-10-2018

Navenant:"Prestigieuze prijs voor Hans Kinkartz"

Bron: www.navenant.nl |  Foto: Rockateer Onder het toeziend oog van de professionele vakjury heeft chef-kok Hans Kinkartz van L’Atelier afgelopen woensdag de eerste prijs gewonnen in de prestigieuze Grand Concours du Caviar. Tijdens deze wedstrijd, die plaatsvond in de demokeuken van Culinaire...

Lees meer »
31-01-2018

Nieuw: de kazen van Bourgondisch Lifestyle

Sinds kort hebben we onze menukaart uitgebreid met een kaasplateau met een mooi assortiment regionale producten, aangevuld met de ge-affineerde kazen van Bourgondisch Lifestyle. De droom van elke kaasliefhebber!  "Affineren is een vak apart, een ambacht zou je zelfs kunnen zeggen. Dagelijks is een...

Lees meer »
31-01-2018

Restyling Restaurant l 'Atelier

Einde jaar gaat Restaurant l'Atelier haar 20-jarig jubileum in. Om het voor u én voor ons leuk en spannend te houden doen we ons best continu te veranderen, verrassen en innoveren. Primair op gastronomisch vlak natuurlijk, maar afgelopen nieuwsjaarssluiting vonden we het ook tijd het interieur eens...

Lees meer »
Video, Limburgse scharrelvarkens
28-11-2017

Mini-docu: Verke, de échte smaak van Limburg

In de varkenshouderij gaat heel veel mis. Maar gelukkig ontstaan er ook steeds meer mooie, nieuwe diervriendelijke initiatieven, waarbij aandacht is voor de natuurlijke, ecologische rol die het varken kán hebben. In deze mini docu ziet u hoe in het Limburgse land het Livar varken en de KUUSJ alle...

Lees meer »
13-11-2017

CADEAUTIP: Atelier Kerstpakketten

In navolging van de vorige jaar goed in de smaak gevallen 'snoepdoos', hebben we dit jaar een tweetal cadeaupakketten samengesteld, één voor de zoetekauw en één voor de borrelaar! Cadeaupakket Zoetigheden € 25,- kweeperenlikeur kaneel-pecannoten l'Ateliers theemelange Valrhona choco truffels met...

Lees meer »
13-11-2017

Kookboek "25 Limburgse topchefs"

Bron: www.chapeaumagazine.com 25 Limburgse topchefs in uniek kookboek Koks en gerechten op een onderscheidende manier in beeld gebracht Dinsdag 10 oktober 2017 | Vier jaar lang heeft Chapeau Magazine in elke editie een culinair thema geplaatst, met telkens over vier pagina’s de kookkunsten van een...

Lees meer »

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:

Lunch  |  Maandag, Vrijdag, Zondag
12.00-13.30 uur (binnenkomst)

Diner  |  Donderdag t/m maandag
vanaf 18.30

Vakantie & sluitingsdata

24 december 2018
31 december 2018 t/m 9 januari 2019
3 t/m 14 maart 2019

Bestel onze dinercheque eenvoudig online! 

 

CONTACT & RESERVEREN

Restaurant L'Atelier 
Ellen en Hans Kinkartz

Markt 9, 6271 BD Gulpen 
Klik hier om uw route te plannen »

info@restaurantatelier.nl
+31 (0)43 450 4490

 

Reserveer nu online

   

 

Privacyreglement | Cookieverklaring