wees welkom

Voordat je gaat reserveren:

Heb je dieetwensen of allergiën?
Laat het ons van te voren weten! Op deze manier kunnen we een mooi menu serveren.  Veganistisch is ivm organisatorische redenen NIET mogelijk, maar vegetarisch is geen enkel probleem.

Ellen en Hans Kinkartz
Markt 9, 6271 BD Gulpen
info@restaurantatelier.nl

BTW nr. NL 8076.31.711.B01
K.v.K. nr. 14060380

Openingstijden:
Lunch: vrijdag en zaterdag, aankomst 12.00 - 12.30 ( eindtijd 16.00 uur)
Diner: dinsdag t/m zaterdag, aankomst vanaf 18.30 ( eindtijd 0.00 uur)

Vakantiesluiting
11 t/m 15 juni 2024
13 augustus t/m 1 september 2024

 

contact & route

Reserveren

Je kunt direct online reserveren middels ons online reserveringsformulier of telefonisch via +31 (0)43 4504490. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons ook even weten, we passen het menu graag voor je aan. (Veganistisch is niet mogelijk)

Gezelschappen

We zijn een klein restaurant met 30 zitplaatsen. Intimiteit, aandacht voor gasten, ruimte tussen tafels en beleving is voor ons, maar ook voor onze gasten zeer belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen zijn gezelschappen groter dan 8 pers NIET mogelijk op vrijdag en zaterdag diner. ( uitsluitend telefonisch te boeken

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een smaakvol cadeau? Bestel een Atelier cadeaubon voor een bedrag naar keuze. Je kunt een digitale bon direct online bestellen en afrekenen via de knop rechts onderin. Je ontvangt de cadeaubon dan als pdf per e-mail. Een bon in feestelijke cadeauverpakking kun je bestelllen via info@restaurantatelier.nl of +31 43 450 4490.

Honden

In ons heuvelland is het heerlijk om met de hond te wandelen. Maar niet iedereen is ervan gecharmeerd om een hond in het restaurant tegen te komen, zeker niet als ie in de Gulp heeft gezwommen, of in de modder heeft gekroeld. Doch heten wij iedereen graag welkom, dus één hond(je) van max. 10kg is mogelijk, mits aangegeven bij de reservering. Wij zorgen voor een fijn, rustig plekje.

komen
+ gaan

In het centrum van Gulpen zijn parkeerschijfzones. Hier kunt je met een parkeerschijf maximaal 2 uur kosteloos parkeren.
Voor langere periodes zijn er verschillende andere parkeerplaatsen,
waarvan het Willem Alexanderplein (gratis) op slechts enkele minuten lopen van Atelier.

Kom je met het OV? Bushalte Brouwerij, bushalte Markt en het Busstation zijn op loopafstand. Plan je route.