wees welkom

Voordat je gaat reserveren:

Heb je dieetwensen of allergiën?
Laat het ons van te voren weten! Op deze manier kunnen we een mooi menu serveren.  (Veganistisch is ivm organisatorische redenen NIET mogelijk)

Aanbetaling
I.v.m. het grote aantal annuleringen zijn we helaas genoodzaakt om bij reserveringen aan aanbetaling te gaan vragen. De aanbetaling bedraagt € 50 p.p. en wordt bij je Resengo reservering in rekening gebracht. Tot 48 uur voorafgaand aan je reservering is het nog mogelijk kosteloos te annuleren en krijg je het geld terug gewoon gestuurd. We hopen op je begrip. 

- - - 

Ellen en Hans Kinkartz
Markt 9, 6271 BD Gulpen
info@restaurantatelier.nl

BTW nr. NL 8076.31.711.B01
K.v.K. nr. 14060380

Openingstijden:
Lunch: Donderdag, Vrijdag, Zondag 12.00-13.00 (aankomst, zon. tot 14.00)
Diner: Woensdag t/m zaterdag vanaf 18.30

Vakantiesluiting
8 t/m 23 augustus 2022
24 dec t/m 4 januari 2023

contact & route

Reserveren

Je kunt direct online reserveren middels ons online reserveringsformulier of telefonisch via +31 (0)43 4504490. Heb je speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons ook even weten, we passen het menu graag voor je aan. (Veganistisch is niet mogelijk)

Gezelschappen

We zijn een klein restaurant met 30 zitplaatsen. Intimiteit, aandacht voor gasten, ruimte tussen tafels en beleving is voor ons, maar ook voor onze gasten zeer belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen zijn gezelschappen groter dan 8 pers is NIET mogelijk. ( uitsluitend telefonisch te boeken)

Honden

In ons mooie heuvelland is het heerlijk om met de hond te wandelen. Maar niet iedereen is ervan gecharmeerd om een hond in het restaurant tegen te komen, zeker niet als ie in de Gulp heeft gezwommen, of  door de modder heeft gekroeld. Vanwege negatieve ervaringen uit het verleden zijn we genoodzaakt om richtlijnen hieraan te verbinden, dus één hond(je) van max. 10 kilo is mogelijk, mits aangegeven bij de reservering.

Overnachten

komen
+ gaan

In het centrum van Gulpen zijn parkeerschijfzones. Hier kunt je met een parkeerschijf maximaal 2 uur kosteloos parkeren.
Voor langere periodes zijn er verschillende andere parkeerplaatsen,
waarvan het Willem Alexanderplein (gratis) op slechts enkele minuten lopen van Atelier.

Kom je met het OV? Bushalte Brouwerij, bushalte Markt en het Busstation zijn op loopafstand. Plan je route.