gedeelde liefde

Restaurant Atelier draait op de ambities van een jong team. Samen werken wij doorlopend aan innovatieve, spannende gerechten en wijn-spijs combinaties. Gedreven door een gedeelde liefde voor smaak en oprechte gastvrijheid. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

kennismaken

Hans / chef patron

Al 25 jaar staat ie elke dag aan het Atelier fornuis als “opperhoofd” van de keuken, de vaste pijler in het bedrijf. Liefde voor koken, eten en drinken.

Ellen / maître-sommelier

Als gezicht van de zaak ontvangt ze sinds jaren de gasten. Naast Hans en zoonlief Luuk zijn wijn en kaas haar grote liefdes.

Yarno / keukenchef

Als keukenchef is Yarno creator van bijzondere gerechten en combinaties, begeleidt en ondersteunt de jonge garde en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Hij haalt altijd het beste uit zijn collega's. Hij houdt van een goed glas wijn, maar ook op zijn tijd een lekker pilsje met vrienden op de après-ski.

Audrey / souschef

Audrey is al sinds 7 jaar een vaste factor in de keuken. Ze is een meester in organisteren en plannen, opleiden van jonge mensen en ontwikkelen van desserts en voorgerechten.

John / senior hobbykok

Van arts tot meest professionele senior hobbykok van Nederland. Als “oude dagbesteding” komt hij regelmatig het team uit de brand helpen.

Bram / kok / Entremetier

Gepassioneerd en ambitieus, een echte "jong va ut durrep", houdt van een pint en een feestje, maar ook van een rustige dag aan de gulpener visvijver

Sid / leerling kok

Bram / keukenhulp / stagiair hotelschool

Cécile / Maître

Ysabeau / gastvrouw weekendhulp

Dante / leerling gastheer

Paul / afwas

Afwas is één van de meest onderschatte taken, maar misschien wel DE belangrijkste.... Zonder schone borden, pannen en glazen (en Paul) loopt het allemaal in de soep.

Mick / leerling gastheer

Lars / leering gastheer

Lune / weekendhulp afwas

Saeb / weekendhulp afwasMÉÉR ATELIER

Nieuws, inspiratie en kijkjes in de keuken.
Volg het team van Atelier op Instagram en Facebook.

meekijken