moet je proeven

Met een gepassioneerd en jong team wordt er gewerkt aan moderne, innovatieve gerechten, waarbij herkenbaarheid in smaken en herkomst van producten heel belangrijk is. Beloond met een Michelinster, een mooie ranking in Lekker (#35) en Gault Millau 16,5 punten. Vakkundig gekozen, veelal biologische en biodynamische wijnen, of verrassende alcoholvrije alternatieven maken het geheel compleet. Met oog voor detail en de seizoenen en vol passie en toewijding.

VOORDAT JE GAAT RESERVEREN
Heb je dieetwensen of allergiën? Laat het ons van te voren weten! Op deze manier kunnen we een mooi menu serveren. Veganistisch is ivm organisatorische redenen NIET mogelijk, maar vegetarisch is geen enkel probleem.

Ter bevestiging van je reservering vragen wij een aanbetaling, zodat zowel jij als wij gegarandeerd zijn van een tafel.  Deze bedraagt € 50 p.p. en wordt bij je online-reservering in rekening gebracht. Op de dag zelf wordt deze aanbetaling weer verrekend met de factuur (in geval van een dinercheque wordt het bedrag via Guestplan op de dag zelf retour gestort). Tot 48 uur voorafgaand aan je reservering is het nog mogelijk kosteloos te annuleren.

 

Vragen over ons menu?

Bel 043 450 4490

eten & drinken