moet je proeven

Met een gepassioneerd en jong team wordt er gewerkt aan moderne, innovatieve gerechten, waarbij herkenbaarheid in smaken en producten heel belangrijk is. Beloond met een Michelinster, een mooie ranking in Lekker (#34) en Gault Millau 16 punten. Vakkundig gekozen, veelal biologische en biodynamische wijnen, of verrassende alcoholvrije alternatieven maken het geheel compleet. Met oog voor detail en de seizoenen en vol passie en toewijding.

MEEDOEN?
Op dit moment zijn we op zoek naar uitbreiding van ons bedieningsteam. Ben je jong, gemotiveerd en gepassioneerd met liefde voor eten en drinken, neem dan contact met ons op.

VOORDAT JE GAAT RESERVEREN
Heb je dieetwensen of allergiën? Laat het ons van te voren weten! Op deze manier kunnen we een mooi menu serveren.  (Veganistisch is ivm organisatorische redenen NIET mogelijk)

Met ingang van 26 mei; I.v.m. het grote aantal annuleringen zijn we helaas genoodzaakt om bij reserveringen aan aanbetaling te gaan vragen. De aanbetaling bedraagt € 50 p.p. en wordt bij je Resengo reservering in rekening gebracht. Tot 48 uur voorafgaand aan je reservering is het nog mogelijk kosteloos te annuleren en krijg je het geld terug gewoon gestuurd. We hopen op je begrip.

Alle reserveringen, gemaakt voor 26 mei, staan "gewoon" in onze agenda zonder aanbetaling! Mocht je tussendoor iets wllen wijzigen, neem dan even contact met ons op. Bij wijzigingen vraagt het programma automatisch om een aanbetaling!

Vragen over ons menu?

Bel 043 450 4490

eten & drinken